Tegelprimer en tegelverf

Welkom op de Tegelverf en Tegelprimer webshop.

De kracht van onze tegelprimer is dat u na het aanbrengen van onze tegelprimer, deze kunt overschilderen met nagenoeg elke aflak op waterbasis, waardoor u dus niet meer gebonden bent aan de standaard tegelverf kleuren.

Onze tegelprimer is een transparante hechtprimer. Deze dient als hechtmiddel / grondlaag voor het verven van wanden, vloeren en ondergronden van glas, gladde tegels, geglazuurde tegels, emaille, porselein en minerale en keramische ondergronden. De gewone tegelverf is alleen geschikt voor wanden, de 2K tegelverf is geschikt voor wanden en de vloer.

Na het aanbrengen van onze tegelprimer, kunt u deze overschilderen met nagenoeg elke aflak op waterbasis. Zet voor gebruik wel altijd een proefstukje op een onopvallende plaats, zodat u hier ook zeker van bent met de verf die u gekocht heeft.

Ook bieden wij in onze webshop tegelverf aan. Deze kunt u, nadat u de primer aangebracht heeft, aanbrengen op de muur. Wij maken deze voor u op kleur in elke gewenste RAL kleur, in hoogglans, zijdeglans of mat. Heeft u andere kleurwensen? Wellicht kunnen wij deze ook realiseren. Neem dan even contact met ons op.

Onze tegelverf is niet geschikt voor de vloer, enkel alleen voor de wanden.

U vindt in onze Webshop tegelprimer en tegelverf in alle kleuren. Onze tegelverf is kras en stootvast, en bestand tegen schoonmaakmiddelen. U kunt uw tegelprimer en tegellak voordelig en snel online in onze webshop bestellen.

 

Tegelverf badkamer, tegelverf kopen, tegelverf kleuren, tegelverfgamma, badkamer tegelverf, tegelverf prijs, tegelverf kosten, badkamer tegel verf, tegelgrondverf, tegel grondverf, tegel primer, primer tegels, tegel verf, verf tegels, tegelverf kopen, tegelverf vloer, tegelverf douche, badkamertegels schilderen, kleuren tegelverf, tegelverf zwart, tegellak, badkamertegels verven, tegellak kleuren, verf voor badkamer, tegels schilderen, tegelverf grijs

© 2014 BESTPRO