Tegelprimer

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Tegelprimer

Tegelprimer

Onze tegelprimer is een transparante hechtprimer. Deze dient als hechtmiddel / grondlaag voor het verven van wanden, vloeren en ondergronden van glas, gladde tegels, geglazuurde tegels, emaille, porselein en minerale en keramische ondergronden.

De kracht van onze tegelprimer is dat u na het aanbrengen van onze tegelprimer, deze kunt overschilderen met nagenoeg elke aflak op waterbasis, waardoor u dus niet meer gebonden bent aan de standaard tegelverf kleuren.

Zet voor gebruik wel altijd een proefstukje op een onopvallende plaats, zodat u hier ook zeker van bent met de verf die u gekocht heeft.

Onze tegelprimer wordt veelal ingezet voor badkamers, keukens, magazijnen, winkels, garage(vloeren), showrooms, laboratoria enzovoorts.

De tegelprimer geeft een extreem goede hechting. De inhoud per verpakking bedraagt 0,5 liter. De laag tegelprimer dient zo dun mogelijk aangebracht te worden. Het verbruik is dan ook erg laag: 0,5 L per 12,5 m2.

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Wij maken gebruik van Cookies. Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van Cookies. Klik hier voor meer informatie.